Exhausted...

Haven't been feeling that great lately... High fever & loads of pain. So this is basically how I've spent the last few days:
My cat Loke always get clingy every time I feel this crappy...& he just crawled up on my lap again, so guess it's time to put down the PC & relax a bit more.

Hope you've had a lovely weekend, wherever you've been. 

~Linn.
What screws us up most in life is the picture in our head of how it is supposed to be. ~S.

Comments

Fabelaktig said…
Hei søte du!
Først må jeg takke deg for at du legger igjen spor på bloggen min. Det gjør meg glad, for jeg elsker kommentarer og dine er jo så herlige! Jeg har hatt helt stopp på å besøke andre blogger en periode, jeg måtte rett og slett prioritere tiden min. Men nå har jeg endelig hodet over vann og kan endelig dra på besøk hos herlige bloggerinaer som deg *smiler*

Håper formen er bedre!

Ønsker deg en fortsatt nydelig uke!
Her er det litt mer hvilepuls enn på lenge og jammen skal jeg nyyyyte det!
Stoor klem

Popular posts from this blog

Firewood

White!

Enough already.