Det Støre vil gjøre...


I read an article in the Norwegian newspaper Aftenposten, that made me have a proper rant in my native tongue. Basically I disagree with the Norwegian Minister of health who wants to legalize smoking heroin. Here's the article. ...& here's my non-translated rant:

Overdosetallene er ikke en skam for Norge, det er en REALITET...som mange har en mening om eller rett & slett velger & ignorere. Problemet eksisterer en dog. Spørsmålet er hva kan vi gjøre for & bedre situasjonen? Men, som Støre foreslår - å nære oppunder misbruket er f**n meg helt bak mål! Vi lever i et godt land der politikerne dessverre syns det er viktigere å se bra ut utad enn & ta en skikkelig intern opprenskning. Så istede for & rette opp tidligere feil, er det visst bedre & dekke over de med flere intrikate løsninger - Som dessverre gjør vondt værre. Hvorfor kan de ikke heller se realiteten i hvitøyet, legge seg langflate & innrømme at et sted gikk det galt? Spiller det egentlig noe rolle hvem som gjorde at det har blitt slik? Det er de som sitter ved makten NÅ som har mulighet til & make things right! Vi som velgere plasserer de ikke ved makten for at de skal få økonomisk sikkerhet, godte seg i gutteklubber eller komme på TV. De er ikke der for at de skal være en puppet som blir kontrollert av puppetmasters aka rådgivere. De er der for & tenke selv! De har NÅ mulighet til & nå ut til flere mennesker... Reise seg opp fra sine komfortable kontorstoler & komme seg ut & virkelig SE folk, & ikke minst GJØRE noe for at disse menneskene skal ha det bra. Ikke gjøre det de TROR er best for de, bare fordi en eller annen høyskoleutdannet fjott forteller de at sånn er det pga noe statistisk ræl de klarte & knotte fram på dataen. Jeg er sååååå lei av & lese at politikerne gir & gir til utlandet...& det tar ÅR for de & for eksempel PLANLEGGE hvordan de skal utbedre veiene?!?! Gi meg penn, papir & et budsjett, så skal jeg da for f**n få det igangsatt før uken er omme! Det er så mye som vi velgere ser at går galt... Ta psykiatrien for eksempel. Det & ruste ned behandlingssenter & psykiatrien var et av de STØRSTE feilgrepene som er blitt gjort. ...& for & slenge inn noe fra et særdeles personlig synspunkt, så tror jeg det samme om det som skjer med militæret nå. Er de virkelig så naive? Verden holder ikke hender & synger kumbaya & vifter med fredstegn! Det blir fremsatt mange trusler mot landet vårt, men det trengs bare EN for & utføre horrible handlinger. Det VET vi jo så godt! Vi blir ikke en militærjunta selv om vi har et godt opprustet militær eller redningsetat. Jeg personlig sover bare BEDRE hvis jeg vet at vi i alle fall har DET på stell!!
Nei, altfor mange politikere er til syvende & sist mest opptatt av sin egen agenda. Hva som skjer ETTER de 4 årene de har, istede for & faktisk fokusere på hva godt de kan utrette NÅ. For hvem bryr seg om de får en jobb i FN...når ettermælet de etterlater seg her er null verdt? Så, til dere politikere der ute:
Vil du bli minnes som en tvetunget nikkedukke, eller en som faktisk gjorde en reell forskjell?

~Linn.
“Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man's character, give him power.” ~Abraham Lincoln.

Comments

Popular posts from this blog

Firewood

White!

Enough already.