A gentle heart

Today it feels like my heart's torn into pieces. Seeing my mum cry is the worst feeling ever!! Her lovely little dog - Pia, suddenly got very sick this week...& today was the last time her kind & gentle heart beat. She fell asleep in my mum's lap. Sooo glad I was able to be there when mum got the bad news from the vet, but I don't know if I was any help though...was - & still am, bawling my eyes out. 

A little grey bundle of kindness & joy. We miss you!!

~Linn.
In the night of death, hope sees a star, and listening love can hear the rustle of a wing.  ~Robert Ingersoll.

Comments

Huff, så trist...
Håper jeg gav deg en liten oppmunting...
Vet jeg en gang blogget om den gangen katten vår ble påkjørt og avlivet av dyrlege, og eldste datteren insisterte at vi dro og hentet den....
Kjørte rundt med en stivfrossen, død katt. Hentet unger i barnehagen med død katt i bilen, -som måtte dusjes og tines før begravelsen (vanlig at musklene i tarmen slipper ut avføring når de dør. )
Satt og dusjet død katt med 3 jenter hengende over meg, mens tusen spørsmål haglet....
Er pus sint? (Den ble puttet i fryseren av dyrlegen, og fikk svært rart uttrykk i ansiktet, -skjeiv!)
For så å tørke katta og grave den ned. Fikk verdig begavelse da ;)

Det var en utfordring å være alenemor!
Linn said…
Ja, det gjorde du! :)

*flirer* Er det feil av meg & le nå? :P Jeg har så j****g galgenhumor! Bare tanken på at min 20 år gamle niese enda har kaninen sin i fryseren...uff... xP (Om du leser dette min elskede Pippelipp: UNNSKYLD! Klem fra Tante! ;p)

Vet aaaaalt om alenemor-tilværelsen...been there i 14 år nå. :P Men 3 stk? WOH! ...jeg bøyer meg i støvet! :D

Popular posts from this blog

Firewood

✩Sweet!✩

Jibber jabber...